Jottan – Bland Solsken och Småtroll

Första och sista gången…

För några dagar sedan fick jag ett brev med posten. I detta brevet låg;

  
Jag är linsbärare, glasögon har aldrig passat mig. De har alltid varit ”ivägen”.

Linserna har inte heller alltid varit en picknick. Jag har åkt på många ögoninflammationer och diverse åkommor i ögonen. Jag har ärr på hornhinnan efter alla inflammationer, men inte framför pupillen som tur är.

Nu har jag burit glasögon i några dagar och jag är inte övertalad att det är något för mig. Det är ett tryck ovanför öronen och tryck på näsan, som jag aldrig kan tro att man vänjer sig vid…

Varför jag nu börjat använda glasögon undrar ni?

Jo, för några veckor sedan var på Memira. Bokade tid till undersökning när de var på mitt jobb och det ena ledde till det andra och helt plötsligt imorgon ska jag in och göra en ögonlaser-operation. Lite nervös är jag allt.

Så här är den, den första och sista bilden jag delar med mig av här, på mig i glasögon  (mina låneglasögon) 🙂

Wish me luck!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.