Diza ❤️ swagway – Jottan – Bland Solsken och Småtroll

Jottan – Bland Solsken och Småtroll

Diza ❤️ swagway

 

En av utställarna på Barn och Familjemässan (som tjejerna gick modevisning på) var ett företag som heter Swagway. Vi har sett det på datorn (facebook bland annat) innan, men nu fick vi möjligheten att testa det också. Som väntat blev Diza helsåld direkt. Hon fick lite hjälp i början men ganska snabbt var hon igång och åkte själv.

DSC04999

IMG_5643 IMG_5644

IMG_5645 IMG_5647

IMG_5646

Videon är från allra första stunden hon åkte. Bara ett par minuter senare åkte hon snabbt och smidigt och hade alltså lärt sig hur man tar fart, saktar ner och svänger. Hon åkte så snabbt att jag blev lite orolig när där var så mycket folk 😉

Man lutar sig framåt för att köra framåt, sen tror jag att det var något i stil med att trycka ner tårna för att svänga. Jag är inte helt säker. Det såg dock väldigt roligt ut, men jag fick inte chans att prova själv. Diza har valt att spara, spara, spara alla pengar hon kan och har snart sparat ihop till en egen Swagway. Vilket jag är väldigt imponerad över!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.