Event- Solution by Victus – Jottan – Bland Solsken och Småtroll

Jottan – Bland Solsken och Småtroll

Event- Solution by Victus

I tisdags var jag inbjuden av Walles & Glantz PR till ett event i Malmö.

  
  
Det var en pressrelease för Solution by Victus. De har tagit fram en ny hudvårdsserie som heter Solution. Den är framtagen av hudterapeuter för hudterapeuter- vilket innebär att produkterna inte kommer att säljas i butik utan de kommer endast att vara tillgängliga på utvalda salonger och kliniker.

  
  
Fokus när produkten Solution by Victus har utvecklats har varit ”enkelhet och resultat”. Det är en kort serie med endast 11 olika produkter. Där finns 4 serum som hudterapeuten själv gör en mix som passar deras kunds specifika behov. På det viset blir det nästan skräddarsytt för dig.

Namnet på produkterna är väldigt talande, det säger nästan allt. Med namn som For Your Eyes, Keep the Moist, Wash it Off och Block the Sun bl.a så är de flesta lätta att förstå vad den specifika produkten används till.

Vi fick klämma, känna och lukta på produkterna och jag blev väldigt fascinerad måste jag säga. Jag gillade det jag såg när jag testade produkterna och lukten var nästan obefintlig eftersom det är parfymfritt, men c-vitaminerna gav ändå en antydan till en fräsch doft.

 Vi avslutade kvällen med lite mingel och vi gick se en live behandling där terapeuten blandade syrorna för sin kund på plats.

Det var en väldigt intressant och trevlig kväll. Jag blev väldigt sugen på att boka en behandling på salong där de använder dessa produkter. Då kommer jag definitivt att dela med mig här på bloggen.

Självklart fick vi med oss en liten goodiebag hem med härliga produkter som ska testas hemma 🙂

 En mycket trevlig och lärorik kväll. Tack för att jag fick vara med!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.