Jottan – Bland Solsken och Småtroll

Action och Trend outlet 

Idag tog jag och töserna en ”snabb” runda ner till Beddinge för att gå på den årliga outleten som Action Sportstore har. Jag ska erkänna att jag körde därifrån med mega ångesten för hur mkt jag hade handlat. Men när jag väl kom hem och gick igenom vad jag handlat, så insåg jag vilka klipp jag faktiskt gjort!

Diza fick en ny, fantastiskt fin, vinterjacka.

  
Sen fick båda tjejerna nya gympadojjor. Till min förvåning valde de likadana, rosa Nike i olika nyanser. Diza som aldrig vill ha rosa annars och än mindre likadana saker som lillasyrran tyckte faktiskt om dessa. Även fast Novalie ville ha likadana 😉

 Förutom detta så fick Diza två t-shirtar (Puma- till gympan och innebandyn) ett par jeansshorts och två par (typ) haremsbyxor. Novalie fick ett linne, en croptop, en harembyxa och ett par jeansshorts.

Bara jackan och skorna skulle egentligen ha kostat nästan lika mycket till fullpris, som hela kalaset kostade tillsammans. Jag älskar att shoppa, men att shoppa och göra såna här fynd är det närmsta eufori man kan komma 😉

Har ni vägarna förbi Beddinge i helgen så passa på att besöka Action Och Trend Outleten på Kantarellvägen!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Erica

    Så kul. Jag körde dit 2 ggr idag. Fynda 1 ggr körde hem, fundera. Körde dit igen på em när det lugnat sig o fynda ytterligare. Fick massa fint till hela familjen…