Jottan – Bland Solsken och Småtroll

Städat- ✔️

Jag är sjukt nöjd med starten på denna semestern, det var jobbigt när jag var mitt uppe i det, men jösses vad skönt att ha det gjort! Jag blir stressad när jag ska försöka relaxa och det är rörigt runt omkring mig, mest för att jag är ledig och känner att jag måste städa då. Men nu kan man relaxa med stort R, för nu har vi verkligen röjt undan allt. Det är kliniskt rent och mycket mindre saker (och några nya saker *schhh*).

Diza har verkligen varit en klippa och hjälpt sin trötta mamma. Jag har inte ens behövt tvinga henne, hon ville lära sig att tvätta kläder t.ex. Så nu kan hon det 😉 Så idag vill vi bara slappa, det är vi värda. Dessutom fick Diza en extra belöning för hon hjälpte till långt mer än jag begärde.

Lite nytt smög sig in i huset. Mest blommor, men även några detaljer;

jag tokälskar vita liljor, det kan piffa upp vilket hem som helst!

Välkommen hem till oss


Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.