Jottan – Bland Solsken och Småtroll

Skolavslutning

Då är det äntligen sommarlov för alla skolbarn. I fredags var det Dizas tur, så  jag packade ihop datorn efter en halv arbetsdag och sen begav jag och Novalie oss till hennes avslutning. Det var första avslutningen på denna skolan, hon började ju på skolan för de stora barnen när hon började trean.

  

Vi brukar försöka hitta på roliga saker på avslutningsdagen, för att dagen ska kännas speciell. För att man ska komna ihåg den med glädje. Förra året åkte vi in till Malmö och gick på yoggiboost och en runda på gågatan (barnen är nästan aldrig inne i centrala Malmö så för dem blev det en rolig upplevelse). Denna gången hade vi lite idétorka men till sist bestämde vi oss för att åka ner till Ystad och tanken var att sola och bada, för det var ju så fint väder…

Där nere var det dock ganska kallt i vindarna och ännu kallare i vattnet, de allra minsta barnen trotsade dock kylan och badade lite 😉

Diza blev inte långvarig i vattnet

Novalie min lilla poser 🙂
När vi kom hem hängde vi lite i trädgården och mös. Diza har fått dille på att öva på att stå på händerna och hon är snart där 😉

 Resten av helgen har gått i lathetens tecken då vi utnyttjade det fina vädret till fullo. Hela lördagen spenderade vi i moffis trädgård och jag har till och med tagit premiärdoppet för i år. Hoppas på massor fler sådana dagar denna sommaren 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.