Jottan – Bland Solsken och Småtroll

Kaos på Kastrup

I fredags kom vi hem från Italien. Vi landade på Kastrup 21.50 på kvällen, ca 10 minuter tidigare än beräknat och efter att ha jobbat sedan tidig morgon och rest sedan kl 13 den dagen så gjorde det gottat vara lite tidigt ute och hinna med nästa tåg till Hyllie.

Men där tog flytet slut. Vi landade som sagt 21.50 men vi kom inte av planet förrän närmre 22.30. Anledningen you ask? Jo, då hade alla flygplatsarbetare (åtminstone de som körde trapporna och bagagevagnarna) gått på ett sk ”olovligt fackmöte”.

När det var slut så kom ”trapp-killarna” ut och jobbade (ja, de kan ju inte gärna lämna folk på planen) men ”bagage-killarna” de drog hem… Inga SAS plan skulle lastas av den kvällen. Så det var bara att fylla en ”förlorat bagage” lapp, tillsammans med alla andra passagerare på de 50 planen som blev stående, och lämna stället utan den incheckade väskan.

Idag, äntligen, kom min efterlängtade väska hemlevererad till mig. Thank God Almighty! Mina nyaste kläder, mitt smink och plattång låg där i… Okej, sminket fick jag köra till Emporia och ersätta i lördags (såklart) men ändå, man har ju sina favoritgrejer som inte alltid går att ersätta. Jag är ändå mäkta imponerad att de lyckades skicka hem rätt väska till mig! Mindre kul för de som skulle iväg med direkt anslutande flyg dock 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.