Jottan – Bland Solsken och Småtroll

Min morsdag 2015

Igår när jag blev väckt så hade jag helt glömt bort att det var morsdag. Jag var helt konsumerad av min dröm om min farfar som gick bort år 2000. Jag har inte drömt om honom ofta sedan dess, men igår när jag drömde om honom så kände jag bara en överväldigande känsla av saknad.

Så när jag blev väckt av mina underbara töser med frukost på sängen och paket så blev jag faktiskt lite förvånad. Men de hade ordnat så fint till mig 🙂


Jag fick ett aktivitetsarmband som jag velat ha så länge. Hoppas att detta peppar mig att komma igång med träningen igen 😉 Hur många liknande lappar med en kärleksförklaring man än får från sina barn så kan man aldrig få för många. Jag älskar dem och sparar alla 🙂 De är den bästa presenten man kan få. Till det fick jag höra av min minsting som är 4 år; ”Mamma, vad skulle jag gjort utan dig?” Ja, då smälter man bara 🙂

Efter vi gjort oss i ordning så började vi gå mot blomsteraffären. Där köpte vi vars en ros som vi skulle gå med till minneslunden och lägga till min mor. En tradition vi har.

 Novalie har börjat skriva själv nu ju så smått och igår gjorde hon ett gulligt kort som vi också la hos mormor. Novalie ställde också frågan; ”Varför kommer aldrig mormor ner från himmelen och hälsar på oss?” Lilla fjun, så många tankar och frågor hela tiden nu.

    

Sen gick vi till lekplatsen och lekte lite. Det var en lugn och riktigt härlig morsdag! Hoppas ni också hade en härlig mors dag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.