Långhelg – Jottan – Bland Solsken och Småtroll
Jottan

Jottan – Bland Solsken och Småtroll

Långhelg

Så nice det har varit med långhelg! Det var välbehövligt kan jag säga, vi har varit sjuka i omgångar sedan påsklovet, så denna ledigheten var en välbehövlig break. Novalie har varit sjuk inte mindre än 4 gånger på dessa 6 veckor! Men nu hoppas vi att det är över.

Igår var en produktiv dag med husstädning och uppsättning av studsmatta. I fredags klippte jag och tjejerna gräset och rensade rabatten, så idag tar vi en lugn dag och bara chillar. Vad passar då bättre än att bada i moffis pool 😉

Ganska fantastiskt med tanke på att det haglade i förmiddags! 🙂 
  

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Jottan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.