Jottan – Bland Solsken och Småtroll

Konfirmation

I lördags var jag på konfirmation för första gången på säkert 10 år (om ens det räcker).

Det var min systerdotter som konfirmerade sig och jag var inte bara där som gäst utan jag deltog aktivt i konfirmationen eftersom jag är hennes fadder. Jag gick med henne in i kyrkan bärandes på hennes dopljus. Sedan vid handpåläggningen skulle vi ställa oss bakom våra fadderbarn, lägga handen på deras huvud och säga deras namn.

Det gick ganska smärtfritt, men jag ska erkänna att jag var hyfsat nervös när jag stod och väntade innan showen drog igång.

Novalie var söt i fiskbensflätor och en ny klänning från Kappahls New Hampton serie.

Diza var gullig och gjorde en egen present till sin kusin. De har alltid stått varandra väldigt nära och Diza ser väldigt mycket upp till henne.

Själv hade  jag på mig en ny favorit från Nelly. Klänningen är nude/black. Det svarta är spets som går över axlarna och en liten bit ner över armarna. Det bästa? Jag kunde ha den i strl small! Jag vet inte hur länge sedan det var som jag kunde ha det sist 😀

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.