Jottan – Bland Solsken och Småtroll

En obehaglig dröm

Inatt hade jag den värsta drömmen jag varit med om på länge. För det första ska sägas att jag har haft problem att komma ihåg mina drömmar de senaste åren, jag har haft många ”drömlösa” nätter. Det är extremt sällan jag kommer ihåg en dröm nuförtiden, fast jag alltid gjorde det förr.

Men denna drömmen var så påtagande, på verklig att det var skrämmande. Den var så jobbig att jag vaknade av den, kl halv tre och fast jag var trött så hade jag problem att somna om igen.

Jag kommer inte ihåg hela men dessa bitarna kommer jag ihåg;
Jag hittade inte Novalie, jag trodde först att hon hade gömt sig någonstans och vi sprang och letade och letade. Paniken steg och fast Novalie är för lite för att gå någonstans själv så började vi ringa runt till folk vi kände för att fråga om de sett henne.
Vid detta laget var paniken så påtaglig och hjärtat slog i 190. Någon sa, jag är inte säker men jag tror att det ar Diza, att hon hade sett att någon sprang iväg med henne. Någon hade plockat upp min dotter i famnen och sprungit iväg med henne.
Sen kommer jag inte ihåg så mycket mer än känslorna. Förtvivlan, panik, ångest, oro. Någon hade mitt barn och jag visste inte vem eller vad de skulle göra med henne.

Sen vaknade jag, antagligen av adrenalinet från pulshöjningen. Jag var tvungen att gå in i hennes rum och kolla så att hon låg i sin säng, vilket hon såklart gjorde.

mardröm

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Viktkamp

    usch läskigt =(
    Drömde en mardröm inatt, att vi var med om bilolycka och markus dog 🙁 Markus fick väcka mig för jag grät och skakade i sömnen!
    Kram