Jottan – Bland Solsken och Småtroll

Välkommen Mars

Då var vi inne i Mars månad och idag, den 9 mars, gör jag mitt första inlägg. Jag har haft ett kort uppehåll eftersom det var så mycket. Jag var tvungen att dra ner på något för att kroppen och sinnet inte skulle helt bränna ut sig. Det är så väldigt intensivt på jobb just nu och det kan jag ju inte dra ner på tyvärr. Det finns roligt intensivt och tråkigt intensivt, tyvärr är det tråkigt intensivt, med mycket stress och ingen ljusning så långt ögat kan se. Det blev för tungt helt enkelt. En förändring måste göras och även om jag har planer för framtiden, som inte är säkra för fem öre, så var jag tvungen att göra något förändring på kort tid och det blev tyvärr bloggen då. Men jag har haft abstinens kan ni tro, oh jag har så mycket att berätta nu 🙂

Vi kan börja med årets första riktiga vårdag, som ju var igår den 9:e mars. Vilket väder! Solsken och fågelkvitter och såklart en extraboost energi av solstrålarna!

Tur är väl det för söndagar är ju vår mest intensiva dag! Vi börjar med simning, sen dans och sen dans igen. Nu är ju Diza så stor att hon kan sticka på sin dans själv, men vi har varit tvungna att visa henne vägen nu de 2 första gångerna.

Liten tjej i väntan på sin dans, i sin prinsess-ballerina-dräkt 🙂

Sen har jag spenderat helgen med att tvätta, tvätta och åter tvätta. Jag skojar inte, där var ett berg som bäst kan jämföras med Mount Everest, men jag besteg det och jag vann! 😉

Det är verkligen en lättnad när man inte har det hängande över en längre. Sen rensade vi ut det värsta i förrådet och jag tog en sväng till tippen. Sen vill Novalie att vi skulle göra årets grillpremiär så vi grillade hamburgare. Avslutningsvis tog jag skyffeln och gav mig in på Novalies rum i ren superhjälte anda. Så nu kan man gå in där också utan att svära över miniatyr leksaker som hugger till så fort man vågar sätta ner foten någonstans på golvet…

Jodå, hon hjälpte till i 5 minuter 😉

Allt som allt en väldigt produktiv helg!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.