Jottan – Bland Solsken och Småtroll

Castus fruktstänger

Detta var en nyhet för mig, inget jag varken sett eller hört talas om innan. Men detta är fruktstänger innehållande dadlar, russin och torkade jordgubbar, solrosolja, vatten och jordgubbsextrakt. Alltså inga konserveringsmedel, inget tillsatt socker och dessutom är den rik på fibrer. Den finns även med blåbärssmak, då ersätter ju blåbären jordgubbarna såklart 😉 Det är ett bra tillskott till mellanmålet!

image

Hur är smaken då?
Ska jag vara helt ärlig så var den inte särskilt tilltalande första gången jag åt en. Jag testade en med blåbärssmak, men det var inget för mig, tyvärr som älskar blåbär.
Jordgubbsstängerna var däremot bättre. Konsistensen är fortfarande lite märklig. Det ser ut som om den ska vara seg som kola, men i själva verket nästan smular den isönder i munnen.
Nu när jag testat ett par stycken så kan jag faktiskt tänka mig att köpa hem fler. Men då blir det jordgubb, inte blåbär 😉

image image

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.