Jottan – Bland Solsken och Småtroll

Loppi Blogbag Nystart

Ja, nu är det dags att visa er vad som kom i mitt paket som jag fick hem igår.
Nu har jag öppnat det och jag måste säga att det är en av de bästa paketen jag fått hem, den är väldigt passande just nu.

(null)
Nu ska jag berätta vad som fanns där i.

Blutsaft från Floradix- Blutsaft är rik på B-vitaminer och innehåller en speciell sorts järn som kroppen lätt kan tillgodogöra sig. Bra när man, som jag, slarvar med sömen, maten och vardagsträningen. Denna ska jag definitivt testa!

Ekomüsli från Acri- går att köpa på Apotea, baserad på ekologist odlade ursprungsgrödor som dinkel, emmer och nakenkorn. De innehåller högre halter av protein och näringsämnen än vanliga grödor. Just att den har en högre halt av protein är bra för mig som inte är så glad för kött. Jag behöver ha hjälp att få i mig protein.

Kidszoo- välsamkande multivitamin och kosttillskott när kosten inte riktigt fungerar, som för mina flickor just nu. Den innehåller bara naturliga färger och aromer och inga konstgjorda sötningsmedel.

Castus fruktstänger. Både jordgubbssmak och blåbärssmak. Det perfekta mellanmålet. Utan tillsatt socker, rik på fibrer och utan konserveringsmedel och färgämnen.

Från Friggs fick vi tre produkter, hälsoté med blåbärssmak och Acai. Det är fritt från koffein så det passar bra att dricka på kvällen.
Riskakor med smak av Chia och havssalt. De kommer i en helt ny tappning, de är tunna och krispiga med superfrön och naturens egen smaksätare.
Till sist har vi Sockerbrus- det är en brustablett för den som vil minska sockersuget. Det passar ju mig perfekt nu när jag försöker sluta äta godis 🙂 Tabletterna innheåller krom som bidrar till att upprätthålla blodsockernivån samt vitamin C som bidrar till en normal energiomsättning. Jäätebra för mig, jag har ju tidigare nämnt att jag har lite problem med blodsockerfall emellanåt, troligtvis pga att jag slravr lite med maten 😉

Självklart kommer jag att recensera några av produkterna 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.