Dag 1 utan godis – Jottan – Bland Solsken och Småtroll

Jottan – Bland Solsken och Småtroll

Dag 1 utan godis

Ja, igår var första dagen av 30 raka utan godis. Det gick faktiskt bra, över förväntan. Visst kände jag ett sug efter godis hela dagen, så det var inte utan att det var jobbigt. När jag skriver att det gick bra så tänker jag främst på min karaktär 😉 Jag klarade det, jag stod emot.
Visst blev det en och annan banan istället men det är ju en helt okej ersättare.
Det blev inte mer än en mun full cola heller, inte ens ett helt glas, så det är ju bra! Jag är nöjd med vad jag åstadkom dag ett, trodde faktiskt inte att jag skulle klara det. Men den riktiga prövningen blir på fredag och lördag…
nocandy
Som ytterligare ett plus så kom jag äntligen igång med träningen igår. Första passet på 1,5 vecka och första innebandyn på 2 veckor. Det är så jäkla roligt! Känns inte som träning när man är där, känns mest som om man gör något kul med kompisarna 🙂
Så nu kan jag kryssa av pass 9/100 innan midsommar på listan också (jag inser att jag kommer att ha det tufft att hinna med 100 pass innan midsommar i denna takten, men det är ett mål inte ett måste 😉 )

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.