Jottan – Bland Solsken och Småtroll

Superwoman

Herregud, igår ville jag bara ta första bästa flyg härifrån…

Jag kom iväg i tid till jobb (vilket är en ovanlighet bara det, thank god for flextid alltså). Men när jag var nästan ända framme, när jag stod i kö på motorvägen för att ta nästa avfart till jobbet så inser jag, som av en slump, att jag glömt datorn hemma… *suuuuuck!!!*
Jaha, bara till att vända om då. Satt i bilen i en timme innan jag kom till jobb…

Arbetsdagen flöt INTE på, det var kaos. Många upprörda känslor under dagen. Sen var jag tvungen att gå tidigare eftersom Novalie fortfarande tar sin medicin 3 ggr om dagen (hade 2 ggr att hinna med under eftermiddag/kväll) plus att hon hade simning.
Till middag slängede jag ihop en lasagne, som värsta hemmafrun, på ett kick. Vi hann till och med att äta den innan vi var tvungna att rusa vidare till simningen.
(null)
(null)
Vi kom till simningen där Novalie demonstrerade hur man gör den perfekta pilen, innan hon hoppade i det iskalla vattnet. Jag menar det, det var svinkallt, till och med jag frös när jag kännde på det. Under all kritik. Henne läppar var blåa när hon kom upp urr vattnet.
Självklart påpekade jag det till en av dem som är tränare för simklubben, enligt henne hade badet sagt att där skulle vara 27 grader i vattnet. Det är ju ett skämt!
Jag ska skriva ett mail till det badet sen, och blir det ingen förbättring så kommer vi att byta simskola. Jag bryr mig inte att det inte är samma instanser (simskola och ägare till badet), för simklubben måste stå på sig och gör de inte det så får de ju förlora kunder…
(null)

Efter badet så begav vi oss hem igen för lite mamma-barn-tid i soffan innan det var dags att gå och lägga sig (vilket blir i denaste laget för Novalie när hon simmar). När barnen lagt sig ville jag helst bara dra täcket över huvudet men icke. Då var jag tvungen att sätta mig och jobba igen för jag hade tokmycket kvar att göra…

Men ikväll!! Då ska vi äta rester och slappa resten av kvällen för denna mamman är totally beat! Kände mig dock som värsta superwoman igår, skulle bara klämt in lite träning också så hade man varit all set 😀

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.