Nagelfix – Jottan – Bland Solsken och Småtroll
Jottan

Jottan – Bland Solsken och Småtroll

Annons

Nagelfix

Vad sägs om det här?
IMG_2436.JPG

Hahaha, så snyggt. I helgen rök nästan alla naglarna när jag jobbade, tror fem eller sex stycken åkte av då, sen har de bara fortsatt. Den sista igårkväll. Nu har jag tre kvar. Så jäkla störigt alltså, men jag ska dit idag. Har tagit ledigt halva dagen för jag skullefixa en del saker, men nu är det lite svårare att ta sig fram så vi får se hur mycket jag orkar/ hinner med.

Igårkväll bultade min fot och gjorde ganska ont. Jag hade nog varit upp och sprungit lite väl mycket, så det kan nog vara bra med en halv dag idag faktiskt.

På listan denna helgen står det:
Fotografering med barnen
Köra ut jultidningar
Fixa presenter
Göra tårtor till 1 åring (jag gör iofs bara dekorationen och inköpen)
Luciatåg

Får se hur mycket vi hinner med…

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Jottan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons