Jottan – Bland Solsken och Småtroll

Klädsel till julbord

Imorgon ska vi ha julbord med jobb och jag brukar inte ha problem med vad jag ska ha på mig när jag ska iväg med jobb, men denna gången har jag problem. Jag har helt idétorka alltså…

Jag har letat i 2 dagar i affärer men inget sitter snyggt och jag känner inte att något blir bra. Jag vill klä upp mig men inte för mycket eftersom jag ska ha kläderna på mig hela dagen på jobb först och jag är inte van vid att springa i klänning på jobb även om jag gärna skulle vilja ha klänning på julbordet… Kanske…

Jag såg att denna finns på Gina;

Ulrika klänning

 

Den är lagom tyckte jag när jag först såg den, men sen såg jag att den är jätte- urringad i ryggen… Jag vet inte alltså. Alternativet är ett par svarta byxor och en vit top från Gina…

Varför ska det vara så svårt?

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.