Vinterfina naglar – Jottan – Bland Solsken och Småtroll
Jottan

Jottan – Bland Solsken och Småtroll

Annons

Vinterfina naglar

Igår var jag på en, för mig, ny salong och fixade naglarna. Jag har sett många fina bilder där ifrån plus att min syster varit där ett flertal gånger och byggt sina naglar.
Jag ville ha lite “vintriga” naglar denna gången och jag tycker att hon lyckades bra. Denna stilen kallas hombre och den går i vitt och silver.
Jag brukar ha fyrkantiga naglar men valde att göra dem lite inåtgående men ändå med en fyrkantig finish, jag tycker själv att de känns lite elegantare 🙂

IMG_1930.PNG

IMG_1920.JPG
Jag har problem med sprickor i fingrarna, särskilt så fort det blir lite kallt. Dessutom blir de ofta infekterade i nagelbanden pga sprickorna och att jag alltid går och pillar på dem. Så jag köpte med mig en olja hem från salongen. Jag fick förklarat gör mig att hudcreme har för stora partiklar (tror jag hon sa? Eller sa hon molekyler?) för min infekterade fingrar. Medan oljans partiklar är mindre vilket mina nagelband behöver. Då nu hoppas vi på snygga (och läkta) nagelband till jul 😉
Hur det än är så blir nästan alltid mina fingrar snyggare när jag har byggt naglar för då pillar jag inte på sprickorna så mycket och de får chans att läka istället.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Jottan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons