Ny storlek och höstfin – Jottan – Bland Solsken och Småtroll
Jottan

Jottan – Bland Solsken och Småtroll

Annons

Ny storlek och höstfin

I tisdags var jag hos bästa frisören och gjorde håret lite höstfint 🙂 På hösten brukar jag vilja fräscha upp håret och göra det lite annorlunda än vad jag brukar ha det.
Jag är en blondin (även om det är en mörkare nyans nu än vad det var förr, därför slingar jag det ljusare numera) i grund och botten, jag trivs bäst med ljust hår. Men ibland behöver håret vila lite så någon gång om året brukar mitt hår få “vila” lite och jag mörkar ner det. Dessutom gör det att en blekfis som jag får lite hudfärg också 😉
IMG_1778.JPG

IMG_1779.JPG

En annan rolig sak är att mitt hårda arbete och slit sedan i påskas har gett lite resultat. Jag har ju såklart kännt på mina “gamla” kläder att de har blivit lösare och pösigare. Men nu tog jag ett djärvt beslut, jag beställde ett par jeans på nätet i TVÅ storlekar mindre än vad jag hade sist jag köpte jeans och vet ni vad? De satt som en smäck!! 🙂 I’m so happy!!
Jag har självklart en bra bit kvar att gå, men detta känns ändå som en liten vinst.

IMG_1762.JPG

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Jottan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons