Jottan – Bland Solsken och Småtroll

Jag är inte den perfekta mamman

Det blev ingen ishall för oss idag. Jag fick ett fullständigt psykbryt när jag försökte jobba en kort stund innan idag och barnen bara bråkade och bråkade.
De var fullständigt galna och att ha varit hemma i sjukstuga i en vecka har blivit för jobbigt. De har gått varandra på nerverna litegrann antagligen. Jag skällde så mycket att jag fick lite dåligt samvete i efterhand. Nej, jag är inte en perfekt mamma. Ibland blir det för mycket även för mig, fast jag såklart vill att allt ska vara bra när jag är med mina tjejer. Allt är ju givetvis inte perfekt hela tiden, det är det inte för någon…
Så jag ställde in allt idag, jag var så himla arg alltså, och sa att jag ställer in halloween imorgon också (ja, så arg var jag…).

Jag lugnade dock ner mig så småningom 😉 och vi körde och handlade lite inför Novalies kalas, lite till imorgon (ja, jag var bara halvt seriös om att ställa in halloween ;)) och present till Diza och mat såklart. Det ekade när vi öppnade kylskåpsdörrarna.

Dessutom har Diza varit jätteduktig och hjälpt mig att plocka undan på nedanvåningen. Jag blev så glad! Så nu är vi alla vänner igen.
Diza har en övernattningskompis och vi tar tillfället i akt och blandar halloween och jul i ett. Hocus Pocus på tv och pepparkakor som snacks. Mys pys.

IMG_1607.PNG

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Terese

    Skönt att höra att jag inte är den enda mamma som ballar ur ibland och höjer rösten lite väl mycket. Ibland blir det bara för mycket. Särskilt när barnen bråkar med varandra hela tiden, men visst kommer det dåliga samvetet krypande efteråt. Just syskonbråk är det som oftast får mig ur balans. Hur får man syskon att sluta bråka med varandra?
    Kram Terese