Jottan – Bland Solsken och Småtroll

Hjälpredan

Mmm… Hjälpredan var det. Jo, jag tackar ja.
Det började så fint och oskuldsfullt med lite målning. Jag satt och jobbade vid datorn och så hörde jag ifrån köket att hon satt i sin egen lilla värld och sjöng och målade. Förvisso kladdade hon mest (såg jag när jag kom ut i köket), men ändå det var kreativt 🙂
Så såg jag att hon hade varit och tagit min kökshandduk och torkat sin penslarna i. Så den var full av färg och kommer nog inte gå att rädda. Så sa jag åt henne att det är faktiskt förbjudet och att man får ta papper istället. Men jag var inte arg…

image

IMG_1563.JPG

En stund senare hör jag en massa nynnande och sjungande inifrån toa, så det kändes bäst att gå och kolla vad som hände där inne. Då hittade jag henne uppklättrad på en stol vid vasken, med svampen som jag rengör toaletten med(!!!) så står hon och skrubbar min handduk med svampen och tvål.
När jag kom in där sa hon ”Mamma, den blir inte ren…”
Men lilla skrutt då. Så full av bus. Men har ett gott hjärta 🙂 En sak är säker iaf, detta är ett tydligt tecken på att hon håller på att tillfriskna!

IMG_1581.JPG

IMG_1583.JPG

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.