Äntligen! Snygga naglar… – Jottan – Bland Solsken och Småtroll
Jottan

Jottan – Bland Solsken och Småtroll

Annons

Äntligen! Snygga naglar…

Idag kom min systerdotter hit och var barnvakt en stund åt mig så jag kunde smita iväg och äntligen få fixat naglarna! Det var så sjukt längesen och mina naglar var verkligen i behov av renovering 😉

IMG_0639.JPG
Jag gick till ett ställe i Staffanstorp som jag aldrig varit på innan, jag fick ju det i present när jag fyllde år.
Jag valde att göra dem lite lite längre än vad jag är van vid men det känns helt rätt!
Jag är supernöjd med resultatet! De är raka och fina, mina pekfingernaglar har en tendens att peka neråt när jag bygger dem, men inte denna gången.
Egentligen tänkte jag måla de helvita eller midnattsblå men hon avrådde mig från det tills jag bara gör påfyllning eftersom de blir lite bredare när man bygger. Snyggare när de är lite rakare om man ska måla dem.

IMG_0646.JPG
Det bästa med att bygga naglarna är faktiskt att mina sprickor som jag får i tummarna blir bättre. För när de är byggda så förvärrar jag inte sprickorna med att bita på nagelbanden av någon anledning. Då låter jag dem vara så läker sprickorna lättare. Win-win 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Jottan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Jottan
      jotti82

      Jag var på Gabriellas (?) tror jag det heter. Jag måste tyvärr säga att jag började tappa naglarna efter ett par veckor och då bör jag tillägga att jag inte brukar tappa naglarna. De brukar sitta ganska bra på mina fingrar. Nu går jag i Malmö istället.

Annons