Jottan – Bland Solsken och Småtroll

Jag behöver hjälp

20140729-105812-39492742.jpg
På bilden ovan ser ni mina fantastiskt snygga äpplelådor som jag fick av min fina faster!
Jag älskar dem! Men kan inte gör mitt liv komma på vad jag ska göra med dem. Jag vill att de ska fylla en funktion samtidigt som de står framme och syns!

Någon som har något tips på vad man kan göra med dem? Eller vad man kan ha i dem?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. sarianne

    Jag tycker att det är snyggt att skruva upp trälådor på väggen, i köket tex med kokböcker i. Annars om de är tillräckligt stora kan du ju ha ved i dem. Eller så ställer du dem på högkant och har som nattugsbord. Jag har i minsta tjejens rum liknande och de har vi böcker i, en annan hennes gosedjur.