Jottan – Bland Solsken och Småtroll

Buzzador- Storytel

Jag är Buzzador och med i en kampanj för Storytel.

Det man gör är att ladda ner appen, skapa en inloggning välj betalsätt och kolla runt bland böckerna som man kan spara i sitt bibliotek.

Man kan spara upp till 5 böcker i offlineläge, vilket ju innebär att man kan lyssna på sin bok utan internetuppkoppling.

20140707-222918-80958409.jpg

Jag har redan ett flertal böcker i mitt bibliotek 🙂 Jag älskar att lyssna på ljudbok när jag går och lägger mig, det är dock så sövande att jag inte hinner höra så mycket innan jag somnar 😉

Jag kan dela med mig av denna tjänsten så att ni helt gratis kan lyssna på en valfri ljudbok helt gratis. Ni binder er heller inte till någon prenumeration så ni behöver inte säga upp något sen om ni inte vill börja betala för tjänsten. Det enda ni behöver göra är att lämna er mailadress nedan i en kommentar och sedan ge mig lite feedback på vad ni tycker om tjänsten. That’s it!

#ljudboksbuzz#storytel#buzzador

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.