Jottan – Bland Solsken och Småtroll

Back in the office

Idag var första dagen tillbaka på kontoret, jag har suttit i möten exakt hela dagen. Vi har till och med ätit i mötesrummet, inte särskilt hälsosamt kanske, men så är det vissa veckor på vårt jobb :-/

Efter nästan ha varit sjuk i 3 veckor var det nästan lite skönt att komma iväg, men jag har ju haft ont i huvudet och i bihålorna hela dagen, så og borde jag varit hemma en dag till. Men men, det går inte alltid. Nu jobbar jag imorgon också, sen är jag ledig på fredag. Jag tog ledig för längesedan för i skulle åka bort fredag till lördag, men eftersom vi varit sjuka så fick vi avboka medans vi kunde, vi visste ju inte om vi skulle hinna bli friska eller inte. Nu blev vi ju det, men där är inget att göra åt det nu.
Vi har ändå grejer att göra i helgen, på söndag ska Novalie gå på sin allra första bia! Vi ska se Frost. Som vi längtar! Efter det bär det direkt av på kalas hos nästkusinen som blir hela 3 år 🙂

Nu har barnen gått och lagt sig och jag sitter i soffan och slösurfar och myser framför tända brasan. Härligt 🙂

image

Så ser det ut här idag, en vanlig vardag! 🙂

Vi har förresten mer att fira imorgon, då är det sista dagen på Novalies medicin och hon ska tillbaka till dagis! Hon har varit SÅ duktig på att ta medicinen, så hon förtjänar nästan en liten överraskning. Ska fundera ut något tills imorgonkväll faktiskt. Hon har definitivt saknat sina kompisar på dagis, så det ser hon nog fram emot!

Tjingeling!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.