God Jul 2013 – Jottan – Bland Solsken och Småtroll
Jottan

Jottan – Bland Solsken och Småtroll

God Jul 2013

En något sen julhälsning från “Bland solsken och småtroll”. Den skulle kommit igår men här var full rulle, det var nämligen första gången vi hade julafton här hemma. Det gick bra och jag ska berätta om dagen och visa en massa massa bilder. Men det får bli imorgon för nu har vi bjudit tillbaka alla gäster igen för att äta upp alla rester 😉

Här är mina flickor i väntan på tomten;

image

Bjuder även på en egobild (som jag sällan tar). Det var första gången jag testade min nya locktång och jag blev rätt nöjd får jag säga. Jag lockade hår så tummen och pekfingret blev helt svidda. Men fint blev det 🙂

image

God Jul!

Tjingeling!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
Jottan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.