Jottan – Bland Solsken och Småtroll

Julfest

Idag var Novalies sista dag på dagis innan jullovet! Så perfekt nog, så hade de planerat in att ha julfest just idag 🙂
Hon berättade att ”den store Jultomten” hade kommit på besök och han hade gett de en lapp och på lappen stod det ”Dragonen” (fast egentligen stod det Dragonen- barnen). Jag vet inte vad de fick eftersom hon sa att det låg på dagis 😉

Dagen till ära klädde Novalie upp sig i sin finaste klänning (som kommer ifrån Kappahl). Dessutom fick hon premiärlocka sitt hår med den nye locktången jag köpte på Returhuset i Staffanstorp.
Jag har egentligen aldrig använt locktång innan eftersom jag är självlockig så har alltid plattången varit mer lokande för mig, så den är flitigt använd här hemma.
Men det var inte så svårt att använda locktången, ganska enkelt faktiskt. Åtminstone på någon annan. Får se hur det blir på mig själv. Men det är ju grymt snyggt iaf, så jag kommer nog använda den flitigt, åtminstone när mitt hår blivit lite längre. Jag har odlat länge nu, så jag har kommit en bit på vägen 😉

wpid-20131219_071423.jpg
Locktången kom med ett fint fordral och en speciell keramisk handske. Den är temperaturreglerad och sladden är rörlig i fästet.

Novaliebus
Mammas lilla ängel… med glorian på sne 😉

Imorgon bär det av på skolavslutning. Efter det ska jag kolla om min faster möjligtvis har möjlighet att passa mina barn så jag kan fixa en massa saker, bl.a. handla julklappar och grejer inför julmiddagen på tisdag.

Tjingeling

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.