POMPdeLUX – Jottan – Bland Solsken och Småtroll
Jottan

Jottan – Bland Solsken och Småtroll

POMPdeLUX

Dizas klänningJag har nyligen fått hem klänningar till flickorna som jag beställt från Pomp de Lux.

PompdeLux startades i Danmark 2006 och under 2010 utvidgadede till Norge och Sverige. Deras stil är skandinaviskt inspirerad och jag tycker det är en blandning av romantiskt och chict! De har kvalitetsbarnkläder men med en unik stil. De designar allt själv, allt ifrån knappar till print.
Kläderna säljes inte i affärer utan via hemparty eller via deras nyligen öppnade webshop (som de verkar ha en del problem med tyvärr).Novalies klänning

 

 

 

 

 

 

Jag älskar stilen och jag tycker det är kul att kunna variera deras kläder med lite Name It och vanliga HM/Lindex/Kappahl. Dessutom blir man inte ruinerad som jag tycker att man blir på t.ex PoP.
De har släppt sin S/S 2013 kollektion för någon vecka sedan och jag köpte dessa klänningar samma dag som kollektionen släpptes. Tanken är att jag själv ska hinna ha ett party snart så jag kan handla mer!

Ja, jag är en sådan tönt som köper likadana kläder till mina flickor men i olika färg. Men eftersom det är så oass stor åldersskillnad tycker jag inte att det gör något. De har ju olika stilar ändå och använder olika accessoarer (ja, mina flickor anväder accessoarer ;-)) Särskilt Diza (min stora tjej) hon är väldigt medveten.

 

Kolla själva in hela deras nya kollektion på POMPdeLUX.

Tjingeling!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Jottan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.