Några fartfyllda dagar – Josephins

Josephins

Några fartfyllda dagar

Hej vännen! Hur är läget? Här har vi precis satt oss ner efter att ha lagt barnen efter en lång dag, gud så skönt det är varje gång!

Här kommer en uppdatering på de senaste dagarna och helgen som var! Har hunnit med både det ena och andra!

Långa promenader med denna lilla leopard samt häng och lek i parken med vänner!

Inskolning för Melvin på nya förskolan! Gick bättre än vi kunnat hoppas på! Inga ledsna miner trots att han saknar sina vänner från gamla föris. Lämningarna har gått snabbt och smidigt och han har fått massor av beröm för att han är så snäll och duktig och bla hjälper till och städar, säger tack, lyssnar och sitter stilla under samlingarna…älskade Melvin(visst finns det inte mycket som gör än gladare än att höra det som förälder?)

– Joseph har fyllt 38 år! HURRA HURRA HURRA! Är så tacksam för den mannen som inte bara gör mig så lycklig och har min rygg i alla lägen utan även älskar våra barn mer än allt!

Här blev det brunch med det han gillar allra mest! Nybakat bröd, tryffelsalami, ost, guacamole, äppeljuice och äggröra! Kalaset avslutades med nybakat bananbröd för mig och Joseph och tårta för Melvin då det var kalas! Mums!

Första dagen på skridskoskolan för Melvin! Ojoj! Här ramlade han en hel del men jäklar så envis han var med att komma upp på skridskorna snabbt igen och det gick bara bättre och bättre! När det väl var över var han helt genomblöt i håret gullisen! Nu gäller det att vi inte ger upp för att det är svårt! Vi tänker att vi ska ta med honom och åka lite själva nu på lördag och göra det till en kul lek så att han lär sig ännu mer och får ut mer av skridskoskolan på söndag, heja! 🙂

Första PT-passet och lunch med Joseph! En av våra nya rutiner nu när hon går mot 3månader är att ta bussen till slussen för att sedan promenera till Josephs gym och träna med honom som PT! AJ AJ nu gör det ont vill jag lova men det är bara att kämpa på! Vill bli mitt starkaste gladaste jag någonsin så då gäller det att pusha gränserna! Efter passet bjöd jag honom på födelsedagslunch på ett fik på kungsgatan, MUMS!

Utöver detta har vi även hunnit med en dag med mormor samt haft Josephs coach över på middag! Kul kul! Men nu är det dags att dra på myskläderna, lägga bort telefonen och njuta av lugnet när barnen sover! Ta hand om dig!

 

KÄRLEK!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.