Imorgon smäller det! – Josefin
josefinknave

Josefin

Annons

Imorgon smäller det!

Nu ska ni få höra på nåt sjukt. IMORGON börjar jag jobba igen. Min föräldraledighet är SLUT. Finito. Martin tar över och detta betyder att det alltså gått 8,5 månader sen det här lilla pyret gjorde entré till världen. HUR FORT HAR INTE TIDEN GÅTT???


Att börja jobba igen ska bli roligt. Jätteroligt, faktiskt, för jag gillar mitt jobb och gillar känslan av att det händer saker. Och lika mycket som det känns kulpirrigt känns det också sååååå nostalgiskt att föräldraledigheten är över och att jag ska vara borta från barnen sååååå mångaaaa timmaaaar varjeeee dag! Allra mest ur egosynpunkt för jag tror att barnen kommer ha det lika toppen med Martin, och dessutom är jag faktiskt så himla glad över att vi kan dela föräldraledigheten lika denna gång. Kanske inte när jag känner efter alla känslor som surrar i mig just nu (separationsångeeeeest), men långsiktigt. För familjen, för Martins och min jämställdhet, för vår kärleksrelation och inte minst för BARNEN som får chansen att vara lika mycket med oss båda, och som får se att det går att leva jämställt och på så sätt kanske kunna ställa sunda krav på sina egna framtida relationer. Det kommer bli bra.


I fredags laddade jag i alla fall med jobbpepp genom att gå på after work med mina jobbkompisar. <3 I höst kommer min arbetsroll se lite annorlunda ut vilket i sin tur innebär en rätt stor livsstilsförändring för min del, men mer om det längre fram.. 🙂

Kommentarer
josefinknave

Kommentera

  1. Isabelle

    Hej Josefin! Vad har hänt med din blogg? Inläggen blir bara glesare och glesare. Full förståelse för att tiden inte räcker till (om så nu är fallet). Hade varit intressant att få ngn förklaring/information om hur din blogg kommer att se ut i framtiden. Hoppas allt är bra 🙂

  2. Karolina

    Hoppas första veckan på jobbet gått bra! Saknar dina inlägg både här, på youtube och insta. Hoppas innerligt att du inte planerar att sluta med dessa!

  3. Jenny

    Heja er att ni delar på föräldraledigheten! Det gör vi också. Så himla bra för barnen, jämställdheten och samhället!

Annons