josefinknave

Josefin

Annons

Äntligen!!

Vi har nått ett nytt stadie i familjelivet, och det är ett jag längtat efter. B har börjat gilla att titta på film! Och då snackar vi annan film än Brandman Sam och filmen om Prick och Fläck typ – och FRAMFÖR ALLT annat än samma avsnitt av Bing, Plonsters eller Octonauterna för artonhundrade gången. Han gillar SÅN BARNFILM ÄVEN BARNSLIGA FÖRÄLDRAR GILLAR!!! I helgen såg vi Babybossen tillsammans och nu ikväll påbörjade vi Hitta Nemo, som dock blev lite för skrämmande när både hajar och tandläkare började ta plats, men ändå! 

Nu låter det säkert som jag är överdrivet exalterad men för en moder som har soffan som en av livets favoritplatser är det här en stor grej. Fredagsmys, filmkväll och regniga helgdagar blir liksom en helt ny grej nu när åtminstone TVÅ av fyra i familjen kan ha behållning av det som rullar på teven. Om tre år är lillasyster med på banan, pappan får vi nog dock räkna som förlorad här pga lost to lillgammelhet since 1989 och sitter därmed hellre med näsan i en 100 meter tjock Knausgårdbok. 


Till Babybossentitten i helgen gjorde vi popcorn. GOALS, eller hur man nu säger nu för tiden.

Kommentarer
josefinknave

Kommentera

  1. Miranda karlström

    Haha octonautrna och Paw patrol går varmt här hemma fortfarande även om Ines nu även kan njuta av båda tingeling filmen och filmer som hokus pokus Alfons och bamse!! Goals verkligen- jag drömmer om att se (min granne) totoro med henne ❤️❤️

  2. SARA

    Åh alltså brandman Sam, SOM den gått varm här hos oss. ”Han är moodig och klok” tralala osv. Försökte med Hitta Nemo i helgen men tror tyvärr att jag var mer sugen än H. Aja, snart så!

Annons