josefinknave

Josefin

Annons

Sommar i september

Här har vi hängt hela veckan, i Kroatien! Igår natt kom vi hem efter en vecka full av bad (i alla fall för en av oss som av någon anledning inte brydde sig ett dugg om att det var på gränsen till nollgradigt i vattnet), glass, släkthäng (vi åkte med hela Martins familj!), springande efter en liten krypare som hade som målbild att provsmaka varenda sten på stenstranden och precis lagom sommarvärme för en småbarnsfamilj. Det gick över förväntan att resa utomlands med båda småttingarna men så har vi ju också sommarens kaosiga Köpenhamnsresa som enda referens på det, hehe. Så även om utlandssemester är en helt annan grej, i alla fall för oss, nu när vi har två små att springa efter känner vi oss rätt peppade på att åka iväg om inte allt för lång tid igen. Vi måste ju passa på innan lillasyster fyller två och blir lika dyr som oss andra, ellerhur?! 🙂

Den här dagen har vi varit GANSKA trötta så nu ser jag fram emot att återförenas med min kära soffa så fort barnen (som av någon anledning ALLTID lyckas hitta den där extra energin man själv söker med ljus och lykta efter?!) behagar ta natt.

Kommentarer
josefinknave

Kommentera

Annons