Ett boktips! – Josefin
josefinknave

Josefin

Annons

Ett boktips!

Nej, jag har ju inte direkt drunknat i lästid den här sommaren. Men! Ett par, tre-fyra, böcker har jag faktiskt hunnit läsa och av dessa finns det en klar favorit som jag faktiskt tycker förtjänar ett blogginlägg. Det är inget chocktips, många har säkert fått den rekommenderad på andra håll, men om någon av någon anledning inte fått tipset är det hög tid nu.

9789146232414

Den här! LÄS den! Så himla spännande, fängslande, överraskande, tankeväckande och bra skriven. Den utspelar sig dessutom i Djursholm så det är ju i princip en direkt spegling av min uppväxt… Hehe, nej, skojar. Eller?

Nu ska jag sussa och drömma om tiden då min älskade lilla bebis inte vaknade åtta gånger per natt. 🙂

Kommentarer
josefinknave

Kommentera

  1. Nybliven mamma

    Okej, väldigt off topic men hur fick du tiden att gå när du var hemma med B när han var liten? Har en liten tremånaders här hemma och känner bara att jag har så mycket tid att slå ihjäl och att det lätt blir ensamt att bara gå hemma på dagarna. Jag och min kille är i princip de första i vår bekantskapskrets som fått barn och kan tänka mig att det var lite likadant för dig och Martin? Älskar att vara hemma med vår lilla bebis men har samtidigt så svårt att tränga bort känslan av att man är lite utanför samhället och mota bort tristessen som kommer smygande. Har du eller några andra fellow mamas upplevt samma sak eller borde jag bara rycka upp mig och vara tacksam över att jag slipper jobba på ett år? Hehe. Har en bild av att det blir roligare när bebisen blir lite äldre, men det kanske det inte blir???

  2. Sara

    Haha, jag är också nybliven tvåbarnsmamma med en treåring och en 2-månaders, jag har läst två böcker i sommar varav denna är den ena! Sjukt bra bok och väldigt trevligt sommarprat också!

Annons