josefinknave

Josefin

Annons

Utvecklingssprång deluxe

Den här lilla parveln alltså… ❤ Just nu är det SÅ tydligt att det är MYCKET hon går igenom. Med storebror lusläste jag om utvecklingssprång titt som tätt och tyckte att allt sånt stämde mitt i prick på hans beteende, men med den här donnan har det inte varit lika aktuellt. Jag har inte känt nåt behov av att läsa på eller få förklaringar, de har jag liksom listat ut själv, och har jag väl funderat på Wonder Weeks-appen har det inte funnits en sekund över att öppna den, hehe.

Men nu, nu tar vi igen. Den senaste tiden har nattsömnen varit under all kritik (inatt var vi mer vakna än sovande), hon har börjat få både mardrömmar och fått spontana vakenperioder mitt i natten, och kan bli SÅ förkrossad om jag lämnar rummet. Så nu, när hon sover ikapp efter nattens härj och den klassiska tidiga morgonen (nej våra barn tycker inte att sovmorgon är en bra idé) kikade jag i appen och jajamen, den bekräftar att det är mycket som faller på plats i det lilla huvudet just nu – och “symtomen” de beskriver stämmer precis in på vår lilla böna. Ooooch så säger den att det är cirka en månad kvar av detta språng…. Jaja, bara att smörja kaffebryggaren och se över koffeinförrådet här hemma då! 😉

Kommentarer
josefinknave

Kommentera

  1. Stina

    Åhh vad skönt att läsa det här inlägget. Går igenom prick samma med min bebis som är någon vecka yngre än k, det känns liksom tryggt att veta att en inte är ensam om sömnbristen. Heja oss!

  2. Frida

    Åååå samma här med min lille tvåa. Han blir 5 månader på fredag och nätterna är KAOS! Inatt sov jag 2 h upphackat… han försöker krypa, vilket han fortsätter försöka i sömnen… så vaknar han av det och är vansinnig. Så pass härligt. Lite tänder på det och en härlig förkylning som han fått av storebror och vi har ett hattrick av sömnstörningar

Annons