josefinknave

Josefin

Annons

Världens snällaste barnmat

I SAMARBETE MED HIPP.

Nåt som jag tycker är en av alla fina saker med att bli förälder är att man får upptäcka sin hemstad på nytt genom ett barns ögon. Som att en given helgutflykt som innebär aktivitet, upptäckande, frisk luft och bus inte behöver kosta en krona till exempel tack vare alla fina lekparker som finns. Härom veckan åkte vi till Parkleken Kristallen i Solberga som kommit att bli lite av en favorit. Åk dit om ni är i närheten!

En självklarhet på parkutflykterna är såklart att ha med sig bra mellanmål som håller blodsockret och orken på en bra nivå. Det finns ju inget tråkigare än att behöva tampas med dåligt humör på vare sig barn eller föräldrar just på grund av brist på den biten…

Ni vet ju att jag är löjligt stolt över mitt samarbete med HiPP och sen en bra tid tillbaka är det de som räddar oss på den fronten både mellismässigt i skötväskan och matmässigt för familjens minsting även hemmavid. När storebror var liten lagade jag både barnmat och klämmisar själv, men nu andra gången känner jag bara VARFÖR. Varför ska jag stå och slita med det när HiPP finns? Välsmakande, varierande, färdig och högkvalitativ mat för mina småttingar som ger mig tid till annat. Jag är så glad att vi kan unna oss det!

HiPPs produkter görs på ekologiska ingredienser vilket jag tror att både er och min magkänsla säger är en BRA grej. Inga tillsatser stoppas heller ner i onödan tack vare att processen från frö till färdig HiPP-produkt är så skyddad och gjord med sån omsorg att allt liksom får växa KLART och under fina förhållanden och på så sätt smakar bra i sig. När jag träffade HiPP-gänget inför vårt samarbete fick jag också veta att deras produkter går igenom upp till 260 kvalitetstester (!!!) och att HiPP på så sätt till och med överstiger de normala, internationella kraven på produktionen. Det är alltså i princip mer eko att ge kidsen en burk morotspuré HiPP än att göra egen motorspuré på ekologiska morötter från affären. DÅ är det BRA!

Snällt mot jorden, snällt mot barnen, och snällt för livspusseltårtan. Det är tre grejer jag värdesätter! 🙂 Läs mer om HiPP barnmat här på Barnmatsguiden ››

Och här kan ni läsa vad min bloggkollega och HiPPs ambassadör Claudia Galli Concha säger om HiPPs ekologiska barnmat

Kommentarer
josefinknave

Kommentera

Annons