josefinknave

Josefin

Annons

Parkrace

Jag lever!! Men alltså, tiden förstår jag mig inte på just nu. Den senaste veckan känns det som att fyra olika virus studsat hit och tid och härjar omlott på oss i familjen, kanske mest på mig och miniminin. Och vad förkylningar gör för en sjumånaders nätter underlättar inte direkt för en förkyld sjugosjuåring som försöker friskna till själv om man säger så. Så det har liksom gått i ett, men det får vi ta ikapp! 🙂


Vad har vi pysslat med idag då? Jo, vi har till exempel lyckats baka hela TVÅ gånger. Först frukostfrallor och sen äppelkaka eftersom vi fick fikagäster. Efter det…


…gick vi till parken. Och sen en till park. Och en till. Tills jag fick släpa hem ett stycke trött bebis i bärsele och ett stycke akuthungrig treåring i lillasysters vagn prick alla tjugo minuter det tog att ta sig hem. Nu är jag trött. Som vanligt. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

Men imorgon hörni! Då ska jag försöka bjussa på ett recept! Jag har till och med lyckats fota kvällens middag som bestod av just de genialiska nästan-pannbiffar-fast-vego-och-superlätta-att-göra-och-megagoda-biffarna så nu ska jag bara lyckas skriva ner det också! 

Kommentarer
josefinknave

Kommentera

Annons