Partid – Josefin
josefinknave

Josefin

Annons

Partid

C1280023-587B-4C06-AE1B-AFEE482E6803

Det har ju inte blivit så överdrivet många dejter under vårt första dryga halvår som tvåbarnsföräldrar. Dock är det inget jag hunnit tänka på så jättemycket eftersom tiden sprungit iväg, och en dejt har vi ju faktiskt fått till. I helgen fick vi dock provsmak på partiden när storebror blev bjuden på Skansen av sin mormor, och lillasyster bestämde sig för att tupplura under tiden. Martin och jag gick till Rosendal, åt lunch, fikade och läste i trädgården.019E7989-434F-49BB-B59A-E6CF292551BD  CCACD8AF-46FA-4D61-921C-568CD4914266

Vi fick också sällskap av en fågel som Martin helt orimligt bestämde sig för att mata………… Det hela var i alla fall lugnt och trevligt men kanske inte riktigt lika mysigt som det ser ut på bilderna eftersom båda dessa föräldrar var smått handikappade hela helgen. Jag hade ju så jäkla ont i min axel och kunde bara gå små, små steg och inte alls skratta utan att få jätteont. Martin hade lite samma läge så vårt umgänge var en aning dämpat.

Men – provsmak på partiden skrev jag ju faktiskt. Varför det? JO, för i helgen ska vi två på en snabbvisit till Way out west på tu man hand. Martin ska livepodda och jag ska följa med, bara sådär, som nån slags poddfru. Utöver poddandet ska vi också bo på hotell (ÄTA HOTELLFRUKOST) och antagligen se lite spelningar (även om jag sorgligt nog inte uppdaterat mina spellistor sen 2014 då ett visst barn föddes – som sen dess bara velat lyssna på hjulen på bussen, Despacito samt Jag trodde änglarna fanns) och PRATA HELA MENINGAR med varandra. Lyxigt!!! …….oooooooooooch lite läskigt såklart för den här hönsisen, jag vet att barnens mormor kommer ta hand om och skämma bort dem som om de vore kungligheter men det är ju det där samvetet som ställer till det ibland. Ska försöka jobba på att tränga bort det. 🙂

Kommentarer
josefinknave

Kommentera

  1. Greta

    Alltså hur smal har Martin blivit? Måste gått ner typ 30 kg? Trodde först att det va en annan kille! Blir inspirerad jag också! Synd bara att det är så sjukt svårt att gå ner i vikt.

Annons