Nu är sommarlovet slut! – Josefin
josefinknave

Josefin

Annons

Nu är sommarlovet slut!

Så deppig rubrik, men det stämmer ju, även om det egentligen inte är så deppigt som det låter. Imorgon är det tillbaka till lite mer vardag som gäller, och vi lämnar tillbaka vår sommarbil som vi haft hela sommaren lång. Hur vi sa hejdå till sommarbilen? Genom att både storhandla och lämna sjukt mycket jox till Stadsmissionen. Jag fattar inte. Det känns som att vi gör såna här utrensningar HELA tiden, och så finns det ändå alltid mer att rensa ut? Hur går det ihop?

229B875E-FA65-47CA-9682-CCA5D30FBE86

En massa av mina gamla kläder, fyra kassar böcker, en hel servis och en hel del diverse fick flytta hemifrån idag och kommer antagligen vara till större glädje någon annanstans. 

Det här med sommarbil kommer vi nog fortsätta med även nästa år om vi inte bestämmer oss för att köpa en egen bil innan dess. Det har varit en enorm frihet, och väldigt smidigt, att kunna packa ihop hela familjen där i när vi åkt runt och hälsat på alla våra familjer. Jag har fått frågor om varifrån vi hyrt och vi hyrde genom Rent a wreck (inte sponsrad, tyvärr 🙂 🙂 ) den här gången (tidigare har vi hyrt från bensinstationer vilket också funkat toppen). Bilen vi fick var inte alls så värst wreck:ig utan tipptopp och att hyra därifrån var allt som allt lite billigare än att hyra lika länge från mackarna. Det kostar ju en slant, så att säga, att hyra bil hela sommaren men när allt kommer till kritan hade det inte varit så mycket billigare att äga och köra en helt egen bil om man slår ut summan på ett helt år heller…

Nu ska jag ta upp två vardagsrutiner jag gillar – kvällste, lite choklad och Girls!

Kommentarer
josefinknave

Kommentera

  1. anna

    Mysigt med vardagen ändå! Ni verkar ha haft en fantastisk sommar och jag ser verkligen fram emot att följa er genom hösten, älskar din blogg så himla mycket, kan liksom inte få nog! Vill gärna läsa om pyssel/diy-projekt i höst, tex den där soffan du skrev om :):):) stor kram!

  2. Linnea

    BÄSTA SAKEN! finns nästan noll saker som är lika tillfredställande som att rensa bland sina saker? Undrar om en inte skulle köra en liten räd i veckan………………………..

  3. Miranda karlström

    Men visst är de lite vemodigt men samtliga något visst mysigt också och komma hem till lite rutiner och lite “vardagslunk”. Min treåring såg på sina leksaker med helt nya ögon också o blev liksom mer leksugen på ett nytt sätt efter semester. Hon vill typ vara vara hemma. Hoppas ni haft en fin semester- har sett så ut:):)

Annons