josefinknave

Josefin

Annons

Jag ska måla hela världen lilla mamma

IMG_0206

Ni vet ju redan att jag är en pysselperson, en sån som (på gott och ont) får kli i fingrarna av att ”bara” göra en sak åt gången och mer än gärna drar igång allehanda projekt. Här hemma blir det ju mest diverse virkgrejer, småsaker till barnen eller krukor som får nya kläder – men på sommaren snor jag gärna åt mig lite större projekt. Förra året när vi var i ”stugan” (eller lantstället som vi stockholmska partners till Sundsvallspersoner säger) målade jag en vägg och i år, som ni ser, ett bord!IMG_0228

Jag älskar att måla, jag gillar hela processen. Eller okej, när vi målade om de vita väggarna i förra lägenheten och var inne på tredje lagret vitt var jag kanske inte överväldigad (man såg ju nästan knappt nån skillnad ens och armarna värkte efter allt målande!), men förberedelsegrejerna gillar jag i alla fall lika mycket som (de två första lagren av) målandet.

Till min stora glädje vet jag att jag får ta med mig mitt sommarlovsmålande hem i år! Förra hösten fick vi ta över en gammal kökssoffa som stått hemma hos min pappa när han var liten som behöver rustas upp med både ny färg och sittdyna. Och nu när jag monterade upp spjälsängen till lillasyster såg jag att även den behöver ny färg då en massa lossnat. SÅ. KUL! Soffan kommer antagligen få bli vit som den var innan, men den nu ljusgula spjälsängen får kanske prova en ny färg… Frågan är bara vilken?

Kommentarer
josefinknave

Kommentera

Annons