josefinknave

Josefin

Annons

Nån vill inte att jag ska blogga…

Okej – min bloggapp på telefonen vägrar fungera (och ni andra småbarnsföräldrar vet hur lätt det är att få till stunder vid datorn när alla är ”lediga”), jag har lyckats skada min (vänstra! jag är vänsterhänt!) axel vilket har gjort mig halv handikappad och nu kan av nån MÄRKLIG anledning inte heller flytta bilderna på min dator så jag kommer åt dem för bloggen… Inget talar för ett blogginlägg alltså, men nu trotsar jag!

De goda nyheterna för bloggens skull är att vi nu är hemma igen efter cirka en och en halv månads flängande upp och ner i Sverige. Vi har haft helt ljuvliga sommarlovsstunder och det har överlag verkligen varit toppen det här med bilturné för vår del, men för bloggens skull är det nog bra att vi är hemma igen och jag slipper inbrottsnoja och får lite mer vardagliga rutiner. 🙂 Nu ska jag göra nåt jag längtat efter, titta på riktig teve i min älskade soffa! Håll tummarna för att såväl axel som bloggapp funkar imorgon så hörs vi igen då! 🙂

Kommentarer
josefinknave

Kommentera

  1. Kro

    Åh! Blir alltid så glad när jag får veta att nån ”offentlig” person jag gillar också är vänsterhänt! Som att vi har en hemlig klubb typ:)
    Håller tummar för att vänster axel och datorgrejs slutar krångla omedelbums<3

Annons