Camp familj – Josefin
josefinknave

Josefin

Annons

Camp familj

En gång i tiden tältade man ju på festival och jag HAR faktiskt tältat även i fjällen en gång – men de närmsta åren blir det nog inget annat tältande än det här (HOPPAS JAG mvh inte så sugen på att övernatta i tält  vare sig med eller utan min lilla familj). Låt mig presentera vårt nya uv-tält som vi använt en hel del de senaste dagarna. Dels på (blåsiga! Därav alla saker i tältet utöver barn, det var tvungen att säkras för att inte blåsa bort) stranden, men också utomhus på gräsmattor då det tydligen är ett himla bra lektält enligt barnen. 

Men ja, stranden är alltså stället ni hittar mig på när jag inte bloggar. Trots att vädret inte är så högsomrigt är det helt klart bästa lekplatsen just nu. Har ni några tips på bra stränder i Stockholmsområdet som vi borde utforska? Tipsa gärna! 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinknave

Kommentera

  1. Kristin

    Får väl slå ett slag för våra närmsta bad: Långsjöbader och Mälarhöjdsbadet. Nära Långsjöbadet finns nyrustade Långsjöparken som jag ännu inte besökt men som tydligen ska vara en supertrevlig lekplats!

  2. Ida

    Smedsuddsbadet på Kungsholmen!! SÅ mysigt, de har t.o.m. elektriska grillar där, perfekt för picknick

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx