100 vuxenpoäng senare – Josefin
josefinknave

Josefin

Annons

100 vuxenpoäng senare

Hej och välkommen hem till oss….. Hehe, japp, såhär fint har vi det hemma just nu. Eller, ja, nu är det faktiskt bättre, men de två senaste dagarna har vårt vardagsrum stavats kaos. Anledningen är att sommarkläderna skulle upp ur källaren och vinterkläderna packas ner, och på kuppen kom liksom en liten förrådsrensning. Vår lägenhet är underbar på många sett men eftersom den är nybyggd tyckte nån “smart” person att det var en bra idé att spara in några kvadratmeter på att inte bygga mer än tre enkelgarderober. Det är inte sådär jättemycket förvaring för en familj på fyra, kan man tycka, men nåt som är gott med det är att vi verkligen tvingas hålla efter och omöjligt kan samla på för mycket onödigt.

Så hör på det här. Igår skapade jag ett EXCELDOKUMENT där jag BOKFÖRDE exakt vilka barnskor vi har, vilken storlek de är i och i vilken låda jag lagt dem. Så att vi “snabbt och smidigt” kan få en överblick för vad vi har och inte har när lillasyster börjar använda skor. Dessutom passade vi på att göra oss av med överflödiga skor (två par kängor i samma storlek är till exempel inget att spara på om man har en lägenhet begåvad med begränsade förvaringsytor), likaså med vinterkläder, vantar och mössor. Det hela resulterade i ÅTTA kassar till Stadsmissionen. ÅTTA KASSAR. Ja, nu känns det att vi fått lite gjort i alla fall.

Och den känslan kan inte komma mer lägligt eftersom jag fastnat totalt i en serie som gör att jag vill titta flera timmar i streck och gärna skjuter upp allt som inte är prick nödvändigt till förmån för att bara tittatittatitta. Nu kan jag liksom unna mig det på nåt sätt. Har ni inte sett The handmaids tale på HBO måste ni göra det, jag är FAST och FÖRFÄRAD!

Nu ska jag hämta hem en liten storebror från föris och sen ska vi njuta av eftermiddagssolen i första bästa park. 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinknave

Kommentera

  1. Tessan

    Jag sträckkollade den serien förra veckan. Den är SÅ bra men så hemskt & rå. Jag blir väldigt berörd av den känner jag. Och ikväll kommer sista avsnittet för denna säsongen, jag längtar tills jag ska kolla imorgon!!

  2. Emma

    Hej Josefin! Såg dig och din familj i lördags, i aspuddsparken (tror jag parken heter??) 😃 kändes verkligen som att jag såg någon jag känner och höll på att gå fram till er, men hejdade mig 😂 Emma

Annons