Semesteruppladdning och kalasfix! – Josefin
josefinknave

Josefin

Annons

Semesteruppladdning och kalasfix!

Hej på er! Det har varit en helg med högt tempo, mycket aktivitet och lite sömn. Jag var till exempel en av dem som fick njuta av Håkan Hellström i hällregn på Stadion i lördags, och så har lillkakan kommit på att hon inte kan sova en sekund utan nappen i munnen nattetid. Fullt upp ja!

Först nu känner jag egentligen att jag kan pusta ut lite (även om jag fortfarande ligger så efter med vardagsviktigheter som sms och tvätt) med mjukisar och lite chips i soffan. Nu börjar en vecka som är lite som en uppladdning för våra långlediga sommar, och innan vi drar ska vi också hålla ett litet minikalas för en viss liten som blir tre mitt i sommaren (det första av flera kalas den här sommaren, fördelen med att fylla år när alla är lediga och släkten utspridd över landet) som jag ser fram emot. Ni får såklart hänga med i planeringen. 🙂


Förra året firade vi med tågtårta och MÄNGDER med fika. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinknave

Kommentera

  1. Elin

    Men alltså tågtårtan!! Kan du inte lägga ut en guide? Eller det kanske går att hitta i ditt arkiv med lite tur :)) Superfin!

Annons