Tavelvägg till sovrum och barnrum – äntligen! – Josefin
josefinknave

Josefin

Annons

Tavelvägg till sovrum och barnrum – äntligen!

I SAMARBETE MED DESENIO.

Jag tror att jag har fått en släng av boa-sjukan i efterskott, trots att graviditeten redan är över och förbi. Ni vet, det pratas ju om att man som höggravid får ett stort behov av att “boa” och göra fint hemma. MEN, jag var ju dunderförkyld och sänkt de tre sista månaderna av min graviditet så det blev liksom inget av det nu, men nu är det som att jag tar ut det dubbelt upp istället. Jag ser saker överallt här hemma jag vill fixa för att göra vårt hem ännu finare och mer ombonat, och i veckan kunde jag tack vare Desenio bocka av något jag velat göra länge – nämligen få upp fina grejer på väggarna!

Desenio erbjuder ju en massa, massa fina posters och tillbehör, så att klicka hem grejer från deras sortiment inför det här samarbetet var inte direkt en jättejobbig uppgift. Jag ville framför allt ha en ordentlig tavelvägg i vårt sovrum (där vi bara haft en ynka liten tavla fram till nu) och en liten tavelgrupp till barnrummet. Jag som aldrig i mitt liv skapat en tavelvägg tackade gudarna/gänget bakom Desenio för att det fanns en massa tavelväggsmallar att kika på i shoppen. Jag valde helt enkelt ut en mall och utgick helt från vilka storlekar på prints den tyckte jag skulle köpa – och resultatet blev tipptopp.

IMG_0869

In the making! Om man ger sig på att sätta upp en tavelvägg när man är ensam hemma med en bebis är det ett tecken på att det är ENKELT, och det tack vare den där mallen. Jag behövde liksom inte tänka så mycket utan bara sätta i printsen i ramarna och spika vilket är väldigt praktiskt när ens hjärna mest går på kaffe på grund av småbarnsliv. K hjälpte till genom att bevaka det hela.

Oooooch…

IMG_0886 IMG_0893

….tadaaa! Välkommen till vårt “nya” sovrum! Jag blev SÅ NÖJD och känner verkligen att den här nya tavelväggen gör så mycket för rummet. Vi satsade på “lugnt naturtema” och många av printsen vi valde finns att hitta i kategorin botaniska prints. Fint va? Okej, nu promenerar vi vidare till barnrummet…

IMG_0875

Såhär mysig och gullig blev den lilla lekmatplatsen tack vare en pandafarbror och hens två små kompisar. Alla ramar och washitejpen klickade jag också hem från Desenio, smidigt. 🙂

Det bästa är att jag har en grym rabattkod till er andra som går hemma och är sugna på att piffa väggarna! Ange JOSEFINKNAVE så får ni hela 25% rabattDesenios sortiment (gäller ej ramar och ur kategorin handpicked), och passa på för koden gäller bara nu mellan 16-18 maj! 🙂

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinknave

Kommentera

 1. Ida

  Hej! Så kul med tavelvägg, blev superintresserad! Undrar vilka mått du har på tavlorna i ert sovrum? Är den stora 50×70?

 2. Sofia

  Åh tack för rabattkoden. Ni kom vi äntligen till skott och shoppade loss. Hoppas på att bli lika nöjd som ni är 🙂

 3. m

  Superfint och så bra rabattkod! Jag har ett oombett tips bara, när du har samarbeten med ganska tidsbegränsade rabatter så kanske det vore bättre om de var tillgängliga i samband med löning? Jag tänker att det är fler som handlar då än mitt i månaden 🙂

 4. Lisa

  Hejsan!
  Hur gjorde du mallen när du klippte in dina tavlor? Tycker att du är så inspirerande att titta på! kram

 5. Josefin och M

  Ser att ni har en babybay, hur funkar den för er och sover K bra i den? Har köpt en på blocket som jag hoppas ska passa bra här hemma 😀

Annons