Helgens happenings: Halvmara, dejt & rensning – Josefin
josefinknave

Josefin

Annons

Helgens happenings: Halvmara, dejt & rensning

INLÄGGET INNEHÅLLER ADLINKS.

Hej på er! Hoppas att ni alla har haft en toppenhelg. Visst har man ändå fått lite nya förhoppningar kring att sommaren närmar sig den här helgen? Jag ser så mycket fram emot dagar med lite mer stabil temperatur framöver.. Men jaja, sluttjatat om allas vårt favoritsamtalsämne VÄDRET – nu kikar vi på helgen som gått.

IMG_2317

   Keps från H&M

liknande finns här (adlink)

   , fleece från H&M (reafynd förra året men tror de kör liknande modeller även nu), jeans ärvda från farbror (och cirka tre storlekar för stora men det var tydligen de enda byxorna som var värdiga att bäras denna dag enligt en viss liten herre) och

skor från Gulliver (adlink)

  .

IMG_2321

KUNGSHOLMEN RUNT – TVÅ GÅNGER OM!

Ja, hehe, alltså, ni behöver inte sätta kaffet i halsen. Jag har INTE sprungit Kungsholmen runt vare sig en eller två gånger. Martin däremot hade bestämt sig för att ställa upp i just det loppet som gick av stapeln i helgen, så efter en helt ljuvlig morgon då jag fått hälsa på en ny liten bebis jag håller väldigt kär för allra första gången åkte jag till Kungsholmen för att möta min lilla familj. Jag tog över en vagn fullastad med småttingar och det som behövs för att hålla dem nöjda i ett par timmar och Martin lämnades av vid starten för Kungsholmen runt. Medan han kämpade sig igenom 2,1 mil åt jag och barnen Happy meal i Kronobergsparken, shoppade två bullar och en kaffe för 98 kronor 🙂 🙂 på Petite france, pluppade stenar i vattnet och lekte loss i Rålis parklek. Helt ok fördelning om ni frågar mig!

IMG_2322 IMG_2328 IMG_2333

FÖRSTA DEJTEN SOM TVÅBARNSFÖRÄLDRAR

Samma dag som ovan nämnda avrundade Martin och jag med att gå på vår första dejt sen K kom till världen. Innan dess var jag ju dessutom smällgravid och superförkyld så jag minns inte ens när vi var på dejt bara vi två senast.. Jag minns att vi åt räkfrossa på tu man hand förra sommaren men SÅ lång tid kan det väl inte gått sen vi hade barnvakt sist?! Hu. I alla fall. Vi hade bokat biljetter till Äta och ha kvar som min fantastiskt begåvade farbror satt upp på Stadsteatern. Min lilla kusin som ni ser på postern var också med och gjorde ett helt strålande jobb. Efteråt pratade vi om föreställningen, den stundande sommaren och livet i allmänhet över en trerätters på Zink grill. Lyxlyxlyx.

IMG_2356 IMG_2358

 

STORRENSNING!

Och så kom söndagen och vi vaknade till ett vardagsrum FULLT av kläder. Min syster, som barnvaktat kvällen innan, hade lämnat av ett lass med grejer som jag kunde få ärva om jag ville och jag hittade absolut några guldkorn. Men resten kommer nog få ett roligare liv hos några andra, och det hela mynnade ut i någon sorts garderobsrensning deluxe här hemma. HELA Britax go big:en och en stor Ikeakasse lastades med saker som vi släpade, inklusive barn, till Stadsmissionen. Så jäkla skönt! I veckan ska jag fortsätta på samma tema genom att rensa ut storlek 50-56 från lillkakans garderob och storlek 92 från storebo’s garderob. Det lämnar vi dock inte bort utan förvarar i källaren till framtida behov. 🙂

Det var vår helg det! Jag har även funderat en massa över bloggen och hur jag ska få den att rulla som bäst nu när vi har en fyra månaders (!) här hemma som inte längre är en spädis som sover sig genom dagarna utan nu konkurrerar med bloggtiden (med ALL rätt), men mer om de tankarna framöver. Nu kör vi igång den här veckan.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinknave

Kommentera

 1. Linnea

  Verkar som en underbar helg!
  Jag vet inte om du styr annonseringen på bloggen. Eller om det styrs efter min sökmotor och jag hamnat på något konstigt haha. Men jag det en annons för bantningspiller “dessa kapslar förvandlar även största övervikten till en sexig kropp” tänkte att det inte känns som reklam du vill ha, så om det är något du kan styra så ville jag bara berätta. Annars är det nog min mobil som ballat ur!

  Ha en härlig dag!

Annons