Förlossningsberättelsen i pod-form! – Josefin
josefinknave

Josefin

Annons

Förlossningsberättelsen i pod-form!

Jag har ju missat att meddela er om att avsnittet där jag gästar Tvillingpodden nu finns ute att lyssna på! Ni hittar det på Itunes eller i era vanliga podappar (sök bara på Tvillingpodden) eller så kan ni lyssna direkt HÄR. I avsnittet berättar jag om min senaste förlossning, om min magsjukdom och hur den funkar med graviditet, om flaskmatning och MYCKET MER SÅKLART! Hoppas att ni vill lyssna! 🙂

img_4654

Angelica, jag och Jessica för ganska exakt ett år sen. 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinknave

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx