josefinknave

Josefin Knave

Annons

5 fredagsönskningar till sovrummet

INLÄGGET INNEHÅLLER ADLINKS.

I förra veckan fick vårt sovrum lite av en makeover (ni kommer få se mer av det inom kort) vilket ledde till att jag nu piffa och fluffa järnet där inne. Nu är det inte mycket mer som behövs för att det ska bli mysigaste sovrummet någonsin, ge mig bara detta så…. 🙂

JERSEYLAKAN. Bäddseten ni ser ovanför är de mjukaste någonsin, de är nämligen helt i jersey och jag VILL HA DEM. Min syster har unnat sig och jag är avis. De beige settet var på 50% rea nu men jag tror tyvärr att det grå skulle passa bättre i vårt sovrum…

STICKAD FILT. För att filtar är ALLTID en bra idé i sovrum.

GLASVAS OCH KRUKA/VAS-ish. Dessa ska såklart gärna fylla på sig själva med färska snittblommor 24/7, hehe…

SNYGGA TVÄTTKORGAR. Tvättkorgen vi har just nu är en sorglig variant från Ikea och de här skulle vara så mycket finare i sovrummet.

KUDDAR; KUDDAR; KUDDAR! Kuddar ska man ju ha många av, så är det bara. De här tre adderar jag gärna till samlingen!

VAD ÄR ADLINKS? I den här bloggen är det så att det är länkar som jag som bloggare får några ören för för varje gång någon klickar på dem. Det kostar inget för dig som besökare vare sig att vara inne på min blogg, att klicka på länken eller att vara inne på länken och kika runt – utan det är alltså en ersättning jag får från butiken jag länkar till för att ha med länken i min blogg. Dock är alla saker jag tipsar om i dessa adlinksinlägg prylar jag själv valt ut, tycker om och tipsar om ”förutsättningslöst” – jag har alltså ingen deal eller samarbeten med själva varumärkena i dessa inlägg.

Kommentarer
josefinknave

Kommentera

Annons