5 fredagsönskningar till sovrummet – Josefin
josefinknave

Josefin

Annons

5 fredagsönskningar till sovrummet

INLÄGGET INNEHÅLLER ADLINKS.

I förra veckan fick vårt sovrum lite av en makeover (ni kommer få se mer av det inom kort) vilket ledde till att jag nu piffa och fluffa järnet där inne. Nu är det inte mycket mer som behövs för att det ska bli mysigaste sovrummet någonsin, ge mig bara detta så…. 🙂

JERSEYLAKAN. Bäddseten ni ser ovanför är de mjukaste någonsin, de är nämligen helt i jersey och jag VILL HA DEM. Min syster har unnat sig och jag är avis. De beige settet var på 50% rea nu men jag tror tyvärr att det grå skulle passa bättre i vårt sovrum…

STICKAD FILT. För att filtar är ALLTID en bra idé i sovrum.

GLASVAS OCH KRUKA/VAS-ish. Dessa ska såklart gärna fylla på sig själva med färska snittblommor 24/7, hehe…

SNYGGA TVÄTTKORGAR. Tvättkorgen vi har just nu är en sorglig variant från Ikea och de här skulle vara så mycket finare i sovrummet.

KUDDAR; KUDDAR; KUDDAR! Kuddar ska man ju ha många av, så är det bara. De här tre adderar jag gärna till samlingen!

VAD ÄR ADLINKS? I den här bloggen är det så att det är länkar som jag som bloggare får några ören för för varje gång någon klickar på dem. Det kostar inget för dig som besökare vare sig att vara inne på min blogg, att klicka på länken eller att vara inne på länken och kika runt – utan det är alltså en ersättning jag får från butiken jag länkar till för att ha med länken i min blogg. Dock är alla saker jag tipsar om i dessa adlinksinlägg prylar jag själv valt ut, tycker om och tipsar om ”förutsättningslöst” – jag har alltså ingen deal eller samarbeten med själva varumärkena i dessa inlägg.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinknave

Kommentera

  1. Emma

    Hej! Jag gjorde den resan för nästan exakt ett år sedan. Trodde på riktigt att jag levde mina sista dagar och Googlade mig livrädd. Men undersökningen gick jättebra! Självklart lite obehagligt, men fick lugnande och blev konstigt nog lite nyfiken av att se via skärmen hur allt fungerade där inne, haha. (Obs! Du måste inte kolla) Läkaren och sköterskan var dessutom jättebra. Du fixar det!! Jag tyckte det var värre innan, allt ovisst och innan vi fick till medicineringen. Men efter undersökningen hade vi bättre koll på hur magen mådde och hur vi skulle behandla mig. Idag lever jag i princip som vanligt igen genom Remsima (som jag också var livrädd för, hehe) Stor kram!

Annons