Till slut – bilderna från lillasysters dop! – Josefin
josefinknave

Josefin

Annons

Till slut – bilderna från lillasysters dop!

För drygt två veckor sen höll vi ju dop för familjens lillasyster. Bästa, härligaste lilla K som dagen till ära var tre månader och en vecka. Såhär såg det lilla dopprogrammet ut, gjort av yours truly i Word *nominerar mig själv till designpris*.

IMG_0715

Själva dopet gick bra, och lugnt till. Storebror hjälpte till med att hälla upp dopvattnet, vi sjöng klassiska doppsalmer som Måne och sol och Tryggare kan ingen vara och dagens huvudperson var på strålande humör hela ceremonin.

IMG_0699

Vi hade dessutom fått en PERFEKT lycklig dopbild att minnas dagen genom om det inte vore för att en viss pappa snodde kamerans fokus. 🙂 🙂 🙂 Har skrattat så mycket åt den här bilden.

IMG_0743

Min älskade lillebror och Martins bror fick bli gudfarsor, jag känner på mig att de kommer göra ett strålande jobb! Här ser man att lillkakans energi började dala lite, men hon var fortfarande vid gott mod. <3

IMG_0800

När hon var döpt och klar svidade hon om till sitt livs första klänning backstage. Vi fick den i present från ett par vänner men om jag inte minns fel är den från Lindex. Min klänning är från Pepe jeans.

IMG_0810

Efteråt bjöds det på en riktigt matig dopfika eftersom många av gästerna rest hela vägen från Stockholm till Sundsvall för att vara med och fira. Kycklingspett, chark, frukt, potatissallad, lax… Och ALLT var köpt färdigt. SÅ himla skönt och smidigt (och gott också för den delen).

IMG_0834

Självklart avrundade vi kalaset med att mumsa på tårta som var söt i dubbel bemärkelse. 🙂 HÄR kan ni kika på hur vi förberedde och pyntade inför dopet, och HÄR kan ni kika på hur det såg ut när storebror döptes!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinknave

Kommentera

Annons