Veckans fråga: Hur går det med sovandet? – Josefin
josefinknave

Josefin

Annons

Veckans fråga: Hur går det med sovandet?

TESSAN FRÅGAR: Hej Josefin! När ni precis fått K, skrev du att ni fått en koalabebis som bara ville sova på dig. Tänkte höra hur det har gått med det nu? Gör hon fortfarande det eller hur ser sovandet ut nu?

SVAR: Åh, ja, hon var en riktig liten koalaunge där i början. <3 Och precis som ofta när man har en liten, liten nyfödig tänker man/tänkte jag att OKEJ NU KOMMER DET ALLTID VARA SÅHÄR! HON KOMMER SOVA PÅ MIG TILLS HON BLIR 12 ÅR! Det var ju nämligen inte bara supermysigt utan också lite krångligt eftersom man inte sover jättestabilt om man har en liten bebis på sig hela nätterna.

Lillasyster somnar fortfarande helst PÅ någon av oss, men numer är det inga problem att lägga ner henne så länge hon får sova vidare på mage, vilket vi låter henne göra dagtid när vi har lite uppsikt. Hon sover så mycket mer stabilt och djupt i magläge nämligen. På nätterna sover hon på rygg men av någon konstig anledning funkar det bra då, till skillnad från dagtid.

Jag vet inte riktigt vad jag gjorde för att hon skulle acceptera att sova vidare även utan mig som säng, men jag var envis och fortsatte försöka att lägga ner henne varje dag de gånger jag behövde göra annat, även fast hon vaknade till de flesta gångerna i början. Till slut var det plötsligt inga problem och hon sov vidare för sig själv… Med handen på hjärtat tror jag inte att det var något superknep JAG gjorde, utan att hon helt enkelt blev några dagar äldre i kombination med det faktum att hon verkar vara en ganska “lätt” bebis.

IMG_0554

<3 <3 <3 

Sen ser jag till att hon får mycket närhet ändå, inte minst lika mycket för min egen skull då jag njuter av att passa på att gosa så mycket med henne det bara går innan hon blir stor nog att tycka att det är det tråkigaste som finns. 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinknave

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx